Bruidsfotograaf

TROUWFOTOGRAFIE

Fotografie met passie

Op jullie trouwdag ga ik graag samen met jullie op pad om er een speciale dag vol bijzondere momenten van te maken. De foto met een lach en/of een traan dat is waar ik voor ga. Maar ik hou er ook van om geregisseerde foto's te maken zodat we samen een heel bijzonder plaatje maken waarvan jullie nog lang kunnen nagenieten. Dat is waar ik oog voor heb en waar mijn passie ligt.   

Bruidsfotografie

Bruidsfotograaf
Bruidsfotograaf

Tarieven trouwfotografie:

Trouwen en de manier waarop is heel persoonlijk. Daarom heeft Lia er voor gekozen om geen tarieven voor trouwen op haar website te zetten.

Lia maakt graag voor jullie een offerte op maat. Zij houdt dan rekening met wat jullie willen dat zij voor jullie maakt. De tijd van het jaar, vraag en aanbod, wat willen jullie ontvangen maar ook het aantal uren dat jullie haar willen boeken en of jullie videografie er bij willen stemt zij af op jullie persoonlijke budget.

Vraag nu direct een offerte op maat aan. Dit kan op twee manieren: 1. klik op onderstaande link en doe het digitaal of bel eerst met Lia persoonlijk voor een richtprijs.

Fotograaf Trouwen

Modern en vol passie gemaakt!

Het thema trouwen is voor iedereen gelijk maar toch is iedere bruiloft uniek. Het begint allemaal bij ons intake-gesprek. Daar bespreken we wat jullie mooi maar ook niet mooi vinden. En waar ik rekening mee moet houden.
Met al deze informatie kan ik jullie mooi voorstel op maat doen. Iedere bruiloft is uniek en om een trouwreportage te maken starten we eerst met de voorbereiding daarna het camerawerk en als laatste deel de edit (het bewerken van jullie foto's). Een edit maken neemt enorm veel tijd in beslag. Hoe dit werkt leg ik uit tijdens ons intake-gesprek.

Vallen mijn prijzen niet helemaal binnen jullie budget? Ik kan jullie wat handige tips geven waardoor jullie misschien toch de trouwreportage door mij kunnen laten maken.

Lia Lo