Bruidsfotograaf

TROUWFOTOGRAFIE

Fotografie met passie

Op jullie trouwdag ga ik graag samen met jullie op pad om er een speciale dag vol bijzondere momenten van te maken. De foto met een lach en/of een traan dat is waar ik voor ga. Maar ik hou er ook van om geregisseerde foto's te maken zodat we samen een heel bijzonder plaatje maken waarvan jullie nog lang kunnen nagenieten. Dat is waar ik oog voor heb en waar mijn passie ligt.   

Bruidsfotografie

Bruidsfotograaf
Bruidsfotograaf

Fotograaf Trouwen

Modern en vol passie gemaakt!

Het thema trouwen is voor iedereen gelijk maar toch is iedere bruiloft uniek. Het begint allemaal bij ons intake-gesprek. Daar bespreken we wat jullie mooi maar ook niet mooi vinden. En waar ik rekening mee moet houden.
Met al deze informatie kan ik jullie mooi voorstel op maat doen. Iedere bruiloft is uniek en om een trouwreportage te maken starten we eerst met de voorbereiding daarna het camerawerk en als laatste deel de edit (het bewerken van jullie foto's). Een edit maken neemt enorm veel tijd in beslag. Hoe dit werkt leg ik uit tijdens ons intake-gesprek.

Vallen mijn prijzen niet helemaal binnen jullie budget? Ik kan jullie wat handige tips geven waardoor jullie misschien toch de trouwreportage door mij kunnen laten maken.

Lia Lo