Fotoshoot

NEW BORN FOTOSHOOT

Fotografie met passie 

Op een roze wolk leef je samen met je nieuwe gezinnetje. Alles is nieuw of jullie kennen dit al. Maar de kraamtijd is en blijft een bijzondere tijd. Geregisseerd of niet geregisseerd leg ik jullie samen of solo vast. Ik zoek de speciale momenten met jullie uit en leg deze voor jullie vast. Jullie mogen zelf kiezen of jullie een album willen of niet. Of misschien willen jullie wel een uitvergroting van één van mijn foto's voor bijvoorbeeld in jullie huis of slaapkamer.

Ik zorg er sowieso voor dat jullie de foto's ook online kunnen gebruiken. 

FAMILIE FOTOSHOOT

Fotografie met passie 

Samen op de foto om er voor te zorgen dat jullie later een herinnering aan een jaar of een moment hebben. Mijn creatieve brein staat niet stil. En ik maak graag die speciale en of bijzondere foto van jullie gezin. Op locatie of in een studio bijna alles is mogelijk. Ik vereeuwig graag jullie familie. Dat is waar ik oog voor heb en waar mijn passie ligt.

Jullie foto uit laten vergroten? Dat is zeker mogelijk! Ik bespreek graag samen met jullie de mogelijkheden. 

ZWANGERSCHAP fOTOSHOOT

Door Lia Lo

Samen op de foto om er voor te zorgen dat jullie later een herinnering aan een jaar of een moment hebben. Mijn creatieve brein staat niet stil. En ik maak graag een aparte/bijzondere foto van jullie. Op locatie of in een studio bijna alles is mogelijk. Bekijk mijn online voorbeelden om ideeën op te doen. Of geef mij een voorbeeld van een foto die jullie graag zouden willen hebben. Ik maak graag wat jullie mooi vinden.

Jullie foto uit laten vergroten? Dat is zeker mogelijk! Ik bespreek graag samen met jullie de mogelijkheden. 

HUISDIERENFOTOGRAFIE

Fotografie met passie!

Sommigen zeggen dat huisdierenfotografie overeenkomt met het fotograferen van kinderen. Dieren hebben weinig geduld, weinig aandacht en zijn lastig te regisseren. Toch is dat juist wat het ook zo leuk maakt. Het levert namelijk altijd spontane situaties op.   

BEVALLINGSFOTOGRAAF

Fotografie met passie!

 Het is misschien wel één van de meest intense momenten voor jong ouders. De geboorte van je kind of kinderen vergeet je nooit meer! Ik leg de pure krachten, emoties en liefde vast van alles en iedereen die aanwezig is bij jou bevalling. En natuurlijk ook de eerste momenten van jou/jullie kindje.   

AFSCHEIDSFOTOGRAFIE

Fotografie met Passie

Het leven heeft een eindpunt. Een eindpunt dat voor bijna iedereen een zware periode is. Ik leg deze herinneringen vast op beeld zodat deze herinneringen nooit meer kunnen vervagen. Ik leg het afscheid vast van de rituelen en of de bloemen en kransen die op de dag van de begrafenis of crematie een onderdeel uitmaken. De troostende knuffel of de inspirerende woorden. Die ene traan die langzaam langs de wang van bijvoorbeeld jullie oma gleed. Dat is waar ik oog voor heb en waar mijn passie ligt.