Nummer 1
The best of wedding contest award 2023

Lia is mega trots op de wereldwijde award die zij voor haar werk in 2023 ontving.
Van de 1712 selecteerde professionele trouwfotografen (world wide/ wereld wijd) en de bijna 8 duizend ingestuurde foto's. Zijn twee foto's van Lia in de prijzen gevallen. Waarvan 1 zelfs " The best of wedding photography contest 2023 / de beste van de hele wedstrijd voor trouwfotografie " heeft gekregen.

Bekijk hieronder een aantal van die voorbeelden.

Lia wenst jullie veel plezier op haar website en wie weet tot op het kennismakingsgesprek! 

Bruidsfotograaf

Modern en vol passie gemaakt!

Trouwfotograaf
Trouwfotograaf


Trouwfotograaf Lia Lo

Het thema trouwen is voor iedereen gelijk maar toch is iedere bruiloft uniek. Het begint allemaal bij ons intake-gesprek. Daar bespreken we wat jullie mooi maar ook niet mooi vinden. En waar ik rekening mee moet houden.
Met al deze informatie kan ik jullie mooi voorstel op maat doen. Iedere bruiloft is uniek en om een trouwreportage te maken starten we eerst met de voorbereiding daarna het camerawerk en als laatste deel de edit (het bewerken van jullie foto's). Een edit maken neemt enorm veel tijd in beslag. Hoe dit werkt leg ik uit tijdens ons intake-gesprek.

Lia Lo

Tarieven trouwfotografie

Trouwen en de manier waarop is heel persoonlijk. 

Lia maakt graag voor jullie een offerte op maat. Zij houdt dan rekening met wat jullie willen dat zij voor jullie maakt. De tijd van het jaar, vraag en aanbod, wat willen jullie ontvangen maar ook het aantal uren dat jullie haar willen boeken en of jullie videografie er bij willen stemt zij af op jullie persoonlijke budget.

Vraag nu direct een offerte op maat aan. 

1. Just a few

Tarief: €2000,-

- 2 fotografen

- 6-8 uur fotografie

- sneak peek binnen 48 uur

-incl. intake gesprek

2. Let's go all the way

Tarief: €3000,-

- 2 fotografen

- 10 tot maximaal 16 uur fotografie

- sneak peek binnen 48 uur

-incl. intake gesprek

* Meer dan 16 uur? Een extra uur is bij te boeken a €200,- per uur.

* Een trouwalbum wordt NOOIT erbij geleverd, omdat het een persoonlijke keus is aan materiaal, formaat en budget. Het is wel mogelijk om deze later na te bestellen.

TROUWFOTOGRAFIE

Fotografie met passie

Bruidsfotograaf
Bruidsfotograaf

Op jullie trouwdag ga ik graag samen met jullie op pad om er een speciale dag vol bijzondere momenten van te maken. De foto met een lach en/of een traan dat is waar ik voor ga. Maar ik hou er ook van om geregisseerde foto's te maken zodat we samen een heel bijzonder plaatje maken waarvan jullie nog lang kunnen nagenieten. Dat is waar ik oog voor heb en waar mijn passie ligt.