Fotograaf Bruiloft

Fotografie door Lia lo!

Fotograaf Trouwen Lia Lo

Fotograaf Bruiloft

Mijn passie is fotografie en daar heb ik heel veel in geïnvesteerd. Zowel in apparatuur als vaktechnisch ben ik up to date. Ik volg de laatste ontwikkelingen op de voet. En ik pas deze toe in mijn werk. Dit is wat ik het liefste doe en waar ik weer iedere dag vol passie mee bezig ben.

Puur en vol met echte en oprechte emoties en pure momenten. Dat is waar ik van hou en waarom ik zo graag foto's maak. Ik houd ervan om speciale momenten van jullie te regisseren en gestyled vast te leggen.

Lia Lo

Tarieven trouwfotografie:

Trouwen en de manier waarop is heel persoonlijk. Daarom heeft Lia er voor gekozen om geen tarieven voor trouwen op haar website te zetten.

Lia maakt graag voor jullie een offerte op maat. Zij houdt dan rekening met wat jullie willen dat zij voor jullie maakt. De tijd van het jaar, vraag en aanbod, wat willen jullie ontvangen maar ook het aantal uren dat jullie haar willen boeken en of jullie videografie er bij willen stemt zij af op jullie persoonlijke budget.

Vraag nu direct een offerte op maat aan. Dit kan op twee manieren: 1. klik op onderstaande link en doe het digitaal of bel eerst met Lia persoonlijk voor een richtprijs.